Pottomme

Dan denk je …het einde is inzicht…nog 2 keer!!

Gisteren bij de dames van Stevo wezen kijken en gezien dat ze met een verdiende 2-1 hadden gewonnen. Daarne ff bij het eerste gekeken(0-0) en toen thuis een happie gegeten. Door de blaren in mijn mond is dat toch wel pijnlijk en ik had mijn klos dus “ff” na die tijd uit gedaan. Au au, maar het was ff luchtig in mijn mond. Om eenuUurtje of 9 ga ik richting bed. Mn klos er weer in, maar dat ging dus niet meer!! Ik kreeg hem met geen mogelijkheid meer op zijn plek. Heb ff bij mijn manneke uitgejankt. Frustraties…nog maar 2x en dan dit?!?! Ik deed het zo goed.

Vanmorgen meteen eerst naar de prothethist geweest en die is behoorlijk aan het slijpen geweest. De klos blijft nu niet meer zitten maar ik kan wel wat eten en drinken. Praten met de tanden op elkaar. Dit moet ik ff een tijdje zien vol te houden.

Morgen de final day (30e)van de bestraling en dan zal het volgens zeggen nog 2 weken na/doorwerking en dan gaat Tess weer klauteren naar boven. FF paar weekjes rust. Bungel nu nog onder aan een tree, maar soon weer back in de top!