Links over financiele zaken en verzekering

Rijksoverheid
Deze website biedt veel informatie over familie, zorg en gezondheid.

PGB 
Op deze site kun je informatie vinden over bijvoorbeeld het persoonsgebonden budget.

Atlas van Zorg & Hulp
Online wegwijzer in de wereld van zorg & welzijn

Belastingdienst
Op deze site kun je informatie vinden over allerlei verschillende aftrekbare kosten. De info in het openingsscherm gaat over het actuele belastingjaar. Via het aangifte programma kun je ook de info over de voorgaande jaren bekijken. De aftrekposten kunnen per jaar verschillen.

Centraal Administratie Kantoor
Op deze site vind je informatie over vergoedingen en bijdragen in de zorg, waaronder informatie over de compensatie van het eigen risico.

IZZ
Kies voor werknemer. Daarna zie je rechts boven in de donkerpaarse balk de zoekfunctie. Tik daarin de tekst “vervoerskosten” en klik op enter. Op het beeld dat nu verschijnt kun je klikken op het onderwerp waar je wat over wilt weten. Onder “declareren” kun je het declaratieformulier vervoerskosten downloaden. Helemaal onder op deze pagina kun je het aanvraagformulier Medische Verklaring Zittend vervoer downloaden.

UNIVE
Rechts boven in de rode balk zie je de zoekfunctie. Tik daarin de tekst “zittend vervoer” en klik op “zoek”. Op het beeld dat nu verschijnt kun je kiezen op het onderdeel waar je wat over wilt weten. Ook kun je hier het aanvraagformulier Medische Verklaring Zittend vervoer downloaden.

Dit bericht was geplaatst op 1 jan 2010, in links. Markeer de permalink als favoriet.