En dan is het alweer december

Nou, ik word er niet vrolijker op. Misschien is het wat te druk geweest de laatste dagen? Zondagmiddag visite ontvangen, zondagavond Stefan een kwartiertje geholpen, maandagmiddag op vistite in Zuyder Waert, daarna boodschappen gedaan, dinsdagmiddag weer op visite en vanaf woensdag helemaal gesloopt.

Ik ga deze week niet naar de huisarts maar besluit volgende week te gaan. Ik heb er even geen zin in. Gisteren ook weer beterschapskaartjes ontvangen. Wat een flauwekul, het is natuurlijk goed bedoeld maar niemand schijnt te (willen/kunnen) begrijpen dat het psychische probleem op dit moment groter is dan de pijn in de mond. Heb ook al 2 dagen geen omeprazol genomen omdat ik dacht dat dat niet meer nodig was. Werd vannacht dus weer wakker met pijn in mijn slokdarm of luchtpijp. Geen idee wat daar zit.

7 December: weer naar de huisarts voor controle. Nortrilen medicatie nog 10 dagen aanzien. Gisteren de kerstboom maar vast neergezet en de kamer versierd. Het ging erg moeizaam allemaal. Om 14.00 uur begonnen en om 22.00 uur klaar terwijl dit anders in een avondje gefikst is. Bekaf en slecht gehumeurd maar een borrel genomen. Vandaag gaat het beter en vind ik alles er gezellig uitzien beneden.

a13[1]

Morgen naar het MCA voor de laserbehandeling. Het schijnt dat ik de enige ben die er zin in heeft. Eindelijk vooruitzicht op beterschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.