Website

Vandaag zet ik mijn dagboek on-line. Best wel eng want ik weet niet hoe de reacties zullen zijn. Ik verwacht dat de familie en kennissenkring hoofdzakelijk de laatste hoofdstukken lezen.

a66[1]Veel interessanter is deze site voor lotgenoten. Dat is ook mijn doelgroep. een berichtje stel ik erg op prijs. Positieve kritiek is ook altijd welkom.

De eer voor het ontwerpen/maken van deze site komt geheel aan Stefan toe, voor de teksten en de plaatjes ben ikzelf verantwoordelijk. Veel plaatjes heb ik van internet afgehaald. Medische info is overgenomen van diverse medische sites.

3 gedachten over “Website

  1. Hallo Marga, van mij je eerste bericht in het gastenboek.
    Knap hoor om dit allemaal te schrijven!
    Je site ziet er heel mooi uit, strak en duidelijk!!!
    Ik hoop dat je met je site veel mensen bereikt, en veel respons krijgt.
    Groetjes en een dikke kus van Johan.

  2. Hoi Marga, Wat knap dat je dit allemaal op papier kan zetten, maar het is misschien ook wel zo, dat je het een ( beetje) van je af schrijft.
    Al ben je er nog lang niet als ik dat zo lees, het lijkt me heel moeilijk straks die periode in het donker, en dan alles wat jullie al doorgemaakt hebben . vooral geestelijk, ook voor Leo.
    Misschien kan Leo wat mooi muziek voor je op cd zetten voor de donkere periode .
    Heel veel sterkte voor jullie beiden de komende tijd en tot gauw he, we komen voor die tijd nog wel even langs hoor. We hebben nog wat stenen voor je .
    Groeten Klaas en Sonja

  3. Hoi Marga ik zag op hyves dat je website online was dus ik heb direct gekeken. Wat een verhaal zeg, ik kreeg af en toe wel info van mijn moeder maar dit is erg indrukwekkend om te lezen. Wel heel knap zoals je dat allemaal verwoordt. Ook voor Leo is dit een zware tijd zeg, ik heb bewondering voor jullie allebij zoals jullie hiermee omgaan. Nou veel sterkte met de therapie en tot ziens.
    Groetjes Ingrid maar natuurlijk ook van René en de kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.