Nu aftellen tot de uitslag, nog 2 weken

Zaterdag 1 augustus 2009
Vandaag gaat het iets beter, alhoewel ik nog veel pijn heb en nog steeds niet goed kan slikken en kauwen. Dus maar weer appelmoes en vla, ook lekker hoor.

In de loop van de middag toch maar weer teruggegaan naar de camping, pijn heb ik toch, dus maakt niet uit waar ik ben, hier zit ik lekker buiten en kan ik ook gaan slapen als ik dat wil.
Nog steeds aan de zetpillen, maar wel iets minder als gisteren.

Zondag 2 augustus 2009
Vandaag een slechte dag. Wel geslapen vannacht gelukkig. Heb vandaag meer pijn dan gisteren en vrijwel de gehele dag op bed gelegen en weer veel zetpillen gebruikt. Kan nog steeds niet goed slikken alles doet zeer. Heel de dag geleefd op vla en cup-a-soup en wat appelmoes. Geeft niet, honger heb ik echt niet. Een wit boterhammetje zonder korst geprobeerd maar dat krijg ik echt niet weg.

Opmerkelijk hoeveel vreemde mensen met je meeleven. De mevrouw die naast ons staat op de camping vroeg waarom we 2 nachtjes weggeweest zijn en Andre heeft het haar verteld. Kwam ze een zakje zacht fruit voor me brengen! En Piet, ook op de camping, die een grote bek heeft van hier tot Tokio komt sterkte wensen en vraagt hoe het gaat.

Hoop dat morgen de pijn minder is.

Marga heeft een update op de pc gezet en ik lees met verbijstering het verhaal van haar inspuiting met Foscan. Daar is mijn ellende niets bij. En dat hou ik maar voor ogen. Wat die vrouw de eerstkomende tijd nog mee moet maken is met geen pen te beschrjjven, maar zij schrijft gewoon alles op.

Ik ben blij dat ik een paar lotgenoten heb.

Maandag 3 augustus 2009
Het lijkt vandaag iets beter te gaan. Alleen ziet mijn tong er niet uit helemaal bedekt met een wit/gele laag. Ga vandaag zo’n tongschraper kopen kijken of ik het er af krijg. De eerste hechting hield ik opeens vanmiddag in mijn hand dus dat gaat de goede kant op.

Zowaar een half boterhammetje met leverpastei gegeten vanmiddag, gesneden in miniblokjes. Het kauwen doet echt veel pijn en na het eten krijg ik ontzettende pijn in mijn kaak. Maar goed, het zit er in.

Dinsdag 4 augustus 2009
Vandaag is er weer een hechting uit, ik heb het niet gemerkt. De pijn in mijn tong en kaak is er nog steeds, maar lijkt minder te worden. Als ik lang praat wordt de pijn erger. Het kauwen van gisteren is mij achteraf toch niet zo goed bevallen dus daarmee stop ik maar weer even. Heb nu potjes babyvoeding gekocht want de vla en appelmoes gaan ook een beetje vervelen en ik wil ook geen voedingsstoffen tekort komen en mijn conditie op peil houden.

Toch vanmiddag nog een behoorlijk eindje gefietst, zo’n 25 km. Het was wel vermoeiend terwijl ik normaal gesproken mijn hand niet omdraai voor een afstand van 45 – 50 km. Dus toch wat conditie ingeleverd. Maar dat komt wel weer goed.

Woensdag 5 augustus 2009
Vandaag weer een stukje vooruitgegaan. ’s Morgens en ’s middags heb ik nog aan de potjes babyvoeding gezeten maar ’s avonds zowaar wat zachte groente en aardappelsalade gegeten met kleine hapjes gaat het goed. De pijn in mijn kaak is nog aanwezig maar wel minder.

Over de dag verspreid toch nog zo’n 35 km gefietst met veel pauzes onderweg en een lange stop bij Leo en Gerie in Meerkerk. Ging alweer een stuk beter als gisteren.

Al met al kan ik zeggen dat het een stuk beter gaat. Er zitten nog 2 hechtingen in. Als ik naar de wond kijk zie ik wel dat het een behoorlijke jaap geweest moet zijn en zeker geen ‘’hapje’’ zoals een biopt moet zijn.

Donderdag 6 augustus 2009
Vandaag vertelde Andre mij dat het weggenomen stukje de afmeting van een groot uitgevallen bruine boon had. Dus dat klopt wel met mijn idee dat er een flinke jaap in mijn tong heeft gezeten.

Volgens Marga en Leo lijkt dit op een kleine chirurgische ingreep, aangezien bij Marga al diverse keren een biopt genomen is en zij nooit hechtingen heeft gehad of zoveel napijn.
Nou ja het is gebeurd, misschien kan het hierbij blijven (wat ik hoop).