ZWANGER !!!

DONDERDAG 1 OKTOBER 2009

We hadden gezinsuitbreiding wat uitgesteld maar in augustus besloten we om eraan te beginnen. Tijdens de reis begon ik de eerste symptomen te ondervinden: sommige momenten een hongeraanval waarbij ik onmiddellijk eten moest hebben (anders was ik kregelig tegen Dieter), meer vermoeid dan anders, vage buikpijn, enkele dagen overtijd… Ik wijtte dit alles aan de jetlag, het reistempo en dacht dat eenmaal thuis de normale cyclus wel op gang zou komen.

l159[1]Enkele dagen na thuiskomst toch maar een predictor gaan kopen want wie weet… Eerst de handleiding goed lezen en dan 2 spannende minuten afwachten…en YES! een duidelijk ” + ” teken verscheen. JOEPIE! We zijn ZWANGER! Ongelooflijk! Ik check wel 20 keer opnieuw of het plusje erop blijft staan, natuurlijk wel. We zijn alletwee door het dolle heen. Liefst van al zou ik het goede nieuws onmiddellijk aan iedereen laten weten maar het blijft nog even ons Geheimpje. Vermoedelijk ben ik een 4tal weken zwanger, de geboorte zal voor mei 2010 zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.