Bijna 2 jaar verder na die rot uitslag!!!

24-04-2008 / 24-04-2010

Zomaar weer even een Blog zodat een ieder weer weet hoe het ervoor staat:

Met mijn implantaten gaat het goed. Hoop dat eind Mei de schroefjes erin kunnen en de nieuwe klosprothese en dan moet het weer helemaal top zijn met mijn mondje. Moet de komende tijd nog wel regelmatig naar de ACTA (bijzondere tandheelkunde) om te passen en meten voor de nieuwe klosprothese. Maar het is voor een goed doel. Al met al ben ik er al 2 jaar zoet mee.

Ben inmiddels ook weer bij de oncoloog internist geweest de ctscan was goed pffff hij vertelde wel ze goed moeten kijken want deze tumor kan kalk spatjes veroorzaken en die kunnen goed maar ook kwaadaardig zijn. Verder vertelde hij dat deze tumoren in het hoofd hals gebied maar 20 keer per jaar voor komen over de hele wereld. En dat de behandeling en prognose is afgeleid van de osteosarcomen in de ledematen en dat de vijfjaars overleving zonder uitzaaiingen 60% is. En dat deze inschatting wordt bemoeilijkt door de relatieve zeldzaamheid van deze tumor in het hoofd hals gebied. Dat had ik allang op het internet gezien maar het was toch even slikken. Nu niet meer, ik hoor gewoon bij de 60% en als ik bij de 40% hoor is er wel weer een behandelplan. Je moet positief blijven anders red je het niet.

Ook ben ik inmiddels bij de UWV geweest erge aardige en begripvolle keuringsarts. Wacht nu op een oproep van de arbeidsdeskundige die gaat over de centen. Wil eerst alles op papier dan weet ik hoe of wat.

Ik werk op dit moment 15 uur en moet zeggen, dat is genoeg. Heb het weer reuze naar mijn zin. Voedingsassistent Kinderafd./ Nierdialyse lieve en leuke collega’s. Ook de collega’s van de Dialyse zijn schatten!!

Ik wens iedereen een zonnige zomer want de zon mag nu weleens komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.