We Leven, Lachen en Lijden

p2011-4[1]

2011

Donderdag, 01-09-2011
Ik heb net een berichtje naar een lotgenoot gestuurd met daarop de zin: “We leven, lachen en lijden met jullie mee”. En nu weet ik het ineens. De 3 L’s: Leven, Lachen en Lijden. Dat wordt misschien wel de nieuwe titel (niet te verwarren met mijn internet adres) van mijn website. Ik denk er nog even goed over na en ga de hulptroepen oproepen. Stéééééf ?!

tdf3f3muIk heb geen idee of deze tekst al bestaat maar dit wordt ook meteen mijn nieuwe lijfspreuk die ik voortaan mee stuur in mijn email. Via Google heb ik gezocht maar kan genoemde tekst niet in deze context vinden. Ik heb de spreuk ook opgestuurd naar de citaten verzameling / spreukenwebsite van Belgacom waar deze meteen geplaatst is. Leuk hè?

citaten verzameling

Eén ding geldt voor iedereen: We Leven, Lachen en Lijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.