Het is bijna zover….

Zondag, 16-10-2011
decjx0x6Alle klusjes zijn gedaan, nu maar wachten tot het maandagochtend is. Ik heb veel e-mails, gastenboek berichtjes en zelfs een e-card ontvangen. Iedereen gaat weer voor me duimen of een kaarsje branden voor een goede afloop. Zo optimistisch als Leo altijd is zegt hij “het blijft toch een operatie en daar zitten wel risico’s aan”. Ik ben zelf niet zo snel in paniek en benader de dag van morgen vrij onbezorgd.

Gelukkig krijgen we vanmiddag visite. Mijn schoonzusje, zwager en vrienden komen ons een hart onder de riem steken. Het is een zonnige dag en we zitten heerlijk in de serre. We hebben zo’n leuke middag gehad en er echt van genoten.

Na het eten ontkom ik er niet langer aan en ga mijn spullen voor morgen vast klaarleggen. Hoewel ik er niet vanuit ga moet ik er toch rekening mee houden dat ik een nachtje blijven moet. Alles ligt klaar.

mvtd9839Leo gaat nog een film kijken. Ik heb er geen rust voor en schrijf dit stukje voor op mijn website en doe nog een spelletje. We zijn niet van plan vroeg naar bed te gaan vanavond. “Ik doe toch geen oog dicht, dat weet ik nu al”, zegt Leo. Het is eigenlijk ook een raar idee. Ik voel me niet ziek terwijl ik dat wel ben. Ik denk dat ik dat te danken heb aan mijn opvoeding. Als ik eens geen zin had om naar school te gaan en dan deed of ik niet lekker was, zei mijn moeder altijd: “Wie ziek is ligt in bed en anders ga je gewoon naar school. Met ziekte en zeer valt niet te spotten.”

Gebruik vrienden als klankborden. Praten over wat je hoopt, helpt je je gedachten te bepalen.

8 gedachten over “Het is bijna zover….

 1. Lieve Marga & Leo, wij wensen jullie heel veel sterkte toe morgen, zullen aan jullie denken…xx
  Tom & Alette

 2. Lieve Marga.

  Ik heb jou site gevonden ,en gelezen wat heftig.Wens jou,en ook
  Leo heel veel sterkte toe ,begrijp dat je morgen weer wordt geopereerd.Jullie hebben veel te doorstaan.Veel sterkte.

  Lieve groet van Gre Kerrebijn

 3. Lieve mensen,
  Ik heb veel berichten en e-mails ontvangen. Allemaal heel hartelijk bedankt. Als er zoveel mensen aan mij denken dan kan het alleen maar goed gaan morgen.
  Liefs,
  Marga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.