Te Gast in Leuven met Zoë

VRIJDAG 18 NOVEMBER 2011

Vandaag was Zoë precies 18 maanden oud. Tijd voor een volgende controle in het kader van het wetenschappelijk onderzoek van Prof. Amant. Tot op de leeftijd van 18jaar (slecht om de 3 jaar) zal mijn dochter psychologisch, neurologisch en cardiologisch opgevolgd worden, om na te gaan wat de langetermijneffecten van mijn kankerbehandeling op haar ontwikkeling zijn. Om 10 u werden we verwacht in Gasthuisberg in Leuven, na een lange autorit.

Aankomst in Leuven

l192[1]

Op het programma stonden een test bij een psychologe, een onderzoek bij een kinderneuroloog en een cardiologisch onderzoek. Zoë deed flink haar best om alle opdrachtjes van de Bayley ontwikkelingstest goed af te werken. Ze kreeg een goed rapportje én een cadeautje als beloning. Ze zit qua vaardigheden op een mentale leeftijd van 20 maanden! Ze werd uitgebreid getest én helemaal goedgekeurd! De cardiogram en echo vond ze helemaal niet leuk 🙁 (ondanks alle afleidingspogingen). Vol sensoren en draadjes (ziet er erger/pijnlijker uit dan het was 😉

l194[1]      l193[1]

Na alle testen hebben Dr. Sileny Han en Dr. Mina nog uitgebreid de tijd genomen om met Zoë te spelen en om met ons bij te praten over de afgelopen periode. De volgende afspraak is pas in 2016, als Zoë 6 jaar is.

l195[1]      l196[1]

Het was vermoeiend maar gezellig, we werden echt hartelijk ontvangen! We hebben nog iets gegeten in de cafetaria en dan terug huiswaarts. Zoë heeft de ganse terugweg liggen slapen.

l197[1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.