Ontmoeting met prinses Mathilde

Vandaag bracht prinses Mathilde een bezoek aan het onderzoeksproject “kanker tijdens de zwangerschap” in Gasthuisberg, UZ Leuven. Enkele mama’s werden uitgenodigd voor een rondetafelgesprek met de prinses om onze persoonlijke ervaringen te delen. Het was een unieke ervaring, het gesprek verliep ontspannen en gemoedelijk. Prinses Mathilde toonde grote interesse in de wetenschappelijke kennis maar evenzeer in de emotionele beleving van de moeders en het gezin en in de toestand van de kindjes.

Op het einde van de ontmoeting werd een groepsfoto gemaakt met alle aanwezige mama’s, prinses Mathilde en prof. Amant.

Klik hier voor het fotoverslag, UZ Leuven
De pers was massaal aanwezig maar gelukkig niet tijdens ons gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.