Nieuw leven!

Gedroomd, gedragen, geboren.

Ernest_recto[1]

Op vrijdag 26 april 2013 verwelkomden wij Ernest in ons leven. Welkom lieve zoon/broer! Hoop doet leven, nieuw leven geeft hoop. Ons leven gaat verder, op een positieve manier. Enkele jaren geleden hadden we nooit durven denken aan een volgende zwangerschap, toen was de strijd tegen de kanker en het verlangen naar ons baby’tje allesoverheersend. En kijk nu, twee gezonde kindjes én een sterke,gezonde mama!

Compleet gelukkig, gelukkig compleet!

Ernest_verso[1]

 

_MG_0084035

2 gedachten over “Nieuw leven!

 1. Lieve Leatitia,ik ken jou en Dieter niet, maar ik ben hardstikke blij voor jullie. En ook voor Zoë natuurlijk. Wat zal ze trots zijn op haar broertje!
  Ik wens jullie al het geluk van de wereld toe en een lang en gezond leven, samen met de kinderen.
  Elly

 2. Ik lees jou verhaal en schiet even vol.
  Ik heb mondbodem kanker gehad en nu heel veel last v mijn tong na een incisie. Het verhaal komt me heel bekend voor.
  Heel veel liefde en gezondheid toegewenst in je verdere leven.

  Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.