Een nieuw jaar, nieuwe kansen

Marga 2014
2014

Het nieuwe jaar is een feit. Ik moet zeggen dat ik ondanks enkele negatieve ervaringen een geweldig 2013 heb beleefd. De geboorte van Dennis op de valreep van 2013 was natuurlijk zonder twijfel het hoogtepunt. Mijn moeder is in november 90 jaar geworden en mijn vader is in maart aan de beurt. Wij prijzen onszelf nog steeds gelukkig dat we alweer 16 jaar in ons “nieuwe” huis wonen en met alles en elkaar zeer tevreden zijn. We hebben weer onwijs genoten van onze vakantie in Oostenrijk waar we niet eerder zoveel gewandeld hebben als afgelopen jaar. We kijken alweer uit naar de volgende Oostenrijk vakantie. Stefan en Katka zijn verhuisd en we waren gelukkig in de gelegenheid om ze een handje te helpen. Ook op mijn werk heb ik het afgelopen jaar mijn draai weer gevonden. Kortom……….. 2014 doe je best om 2013 te overtreffen.

Wij wensen jou een jaar vol gezondheid en vreugde zonder pijn of verdriet zodat je het hele jaar geniet.
Auteur onbekend

Klik om verder te lezen op: foto’s

Als je de foto’s liever wilt overslaan klik dan op: voorafgaand CO2 laserresectie 5