Met dank aan…

Mijn vertrek naar Knoxville USA is mogelijk gemaakt omdat veel mensen ons geholpen en gesteund hebben.
Daarom wil ik iedereen via deze weg bedanken:

Leo den Engelsman Leo staat al 7 jaar achter mij en helpt mij zoveel hij kan. Door mijn ziekte weten we pas wat “lief en leed” betekent. We proberen elkaar te steunen en zo op de been te blijven. Ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Lieverd, bedankt!
Stefan den Engelsman Hij heeft de kar getrokken en alles uitgezocht, gecoördineerd en contacten onderhouden met alle betrokkenen. We zijn er trots op dat hij ons kind is en zijn hem heel erg dankbaar.
Katka den Engelsman Zij heeft ons gewezen op protonentherapie en de voordelen daarvan. Ook heeft ze haar man aan ons uitgeleend en probeert ons te steunen voor zover ze de mogelijkheid heeft.
Cathelijne Zevenbergen – Sta Zij heeft alle scans en belangrijke medische rapporten van de afgelopen jaren voor ons vertaald van het Nederlands naar Engels. Het is een megaklus geweest die veel tijd heeft gekost.
Mevrouw H. Werkzaam bij verzekeringsmaatschappij  IZZ en onze contactpersoon. Na herhaaldelijk aandringen is het uiteindelijke akkoord van de verzekeringsmaatschappij en het vergoeden van de behandeling ook daadwerkelijk tot stand gekomen en financieel mogelijk gemaakt voor ons.
Mevrouw Moti Werkzaam bij het AVL ziekenhuis. Zij heeft tussen Stefan en de artsen bemiddeld en het email verkeer gecoördineerd.
Ook heeft zij voor ons mijn medisch dossier  op cd en stick gezet en een belangrijk deel uit het dossier geprint.
Iedereen die ik vergeten ben en mij op wat voor manier dan ook heeft gesteund. Ik denk aan de vele kaartjes, telefoontjes, bloemen, e-mails en reacties op mijn website. Dit is van onschatbare waarde.

Hoewel we om verschillende redenen  enthousiast waren over  alle onderstaande centra is de keuze van mijn behandelend arts uit het AVL, de verzekeringsarts en onszelf uiteindelijk gevallen op  Provision, Center  for Proton Therapy in Knoxville. De verzekering heeft toestemming gegeven om mij in de VS te laten behandelen met protonentherapie , echt iets bijzonders omdat de verzekering nog nooit eerder heeft toegestemd in een behandeling als deze in de Verenigde Staten.

De redenen  hiervoor zijn het werken met de allernieuwste apparatuur op het gebied van bestralen met protonen, een ruime ervaring van de behandelend arts met kanker in het hoofd- hals gebied en specifiek de tong en de goede prijs kwaliteit verhouding.

We weten allemaal heel goed hoeveel tijd alle artsen van onderstaande centra  aan mij hebben besteed. Allen zijn heel behulpzaam geweest met het geven van adviezen en het bestuderen van de scans en rapporten. Juist door deze adviezen weet ik dat protonentherapie het beste is in mijn geval en ik wil al deze mensen een grote blijk van waardering en dank geven. Het is ook echt hartverwarmend om te ervaren hoe behulpzaam  iedereen in het AVL en de VS voor ons is geweest .

Hier wil ik nog aan toevoegen dat ook de centra die niet uitgekozen zijn heel goed staan aangeschreven. Alleen in mijn specifieke geval is dit de beste keuze.

Dokter Tan en dokter Al Mamgani
Antonie van Leeuwenhoek
Amsterdam
NLD
http://www.avl.nl/
avlZij hebben mij aanbevolen voor protonentherapie en alle medewerking en communicatie verleend naar de verschillende partijen.
Dr. Thornton en Mr. Dickey
Hampton University Proton Therapy Institute
Hampton
USA
http://www.hamptonproton.org/
HamptonProton1-150x150Zij hebben de scans en rapporten  bekeken en advies gegeven. Stefan heeft veel contact gehad met de artsen daar.
Dr. Hug en Mary Susan Greco
ProCure Proton Therapy Center Somerset, NJ
USA
procureZij hebben de scans en rapporten bekeken en advies gegeven. Ook hier zijn de artsen weer heel behulpzaam geweest.
Sigrid Dotterweich, Sandra Wiessenmüller
Rinecker Proton Therapy Center
Munchen
DLD
rineckerMet deze mensen van patiëntenmanagement heeft Stefan veel contact gehad. Er is voor mijn aandoening te weinig specifieke ervaring.
Dr. Ladra
Provision Center for Protontherapy
Knoxville TN
USA
http://www.provisionproton.com/cancers-we-treat/head-and-neck-cancer/
test 1 knoxvilleHier is de uiteindelijke keuze op gevallen. Men is bijzonder vriendelijk, behulpzaam en kundig. De allernieuwste apparatuur in de wereld wordt gebruikt. Het centrum is geopend op 21 januari 2014.

Van ons allemaal, iedereen nogmaals bedankt voor alle hulp . Het is onbetaalbaar!!!

IMG_1586

pcpt-banner- kopie 2

 

4 gedachten over “Met dank aan…

 1. Heel veel sterkte jullie …..
  Jullie krijgen ook de groeten en sterkte van Nelci….
  en een paar zoenen.. en zij brand een kaars voor jullie…
  Espero que tudo vai ficar bem.
  Tchau

  • Het is een hele onderneming hoor voor die twee uit West Friesland maar aan de andere kant voelt het heel goed om hier te zijn. Ik ben blij dat Stefan ons een duwtje in deze richting heeft gegeven en ons ter plaatse heeft geholpen met opstarten. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.