Het is zover

Zondag 31-08-2014
foto 1We zijn nog steeds in de ban van de bruiloft van vorige week. Via Facebook worden er nog steeds foto’s en filmpjes verspreid. We gaan naar Alkmaar om mijn ouders de foto’s te laten zien. Omdat we er nu toch zijn meld ik me meteen maar alvast ziek vanaf aanstaande woensdag. Het is wel handig dat ik precies weet wanneer ik ziek word. Dat kunnen de meesten onder ons niet zeggen.

Een plan is slecht als het niet gewijzigd kan worden.
P.Syrius

Dinsdag 02-09-2014

patatje metDe opname komt nu akelig dichtbij. Ik probeer maar om er zo min mogelijk aan te denken. Dan gaat de telefoon. Er belt iemand van de planning om te zeggen dat ik later geholpen word. In plaats van om 7 uur moet ik er nu pas om 11 uur zijn. Kunnen we lekker uitslapen. Helemaal vergeten te vertellen wat wij maandagmiddag hebben gedaan. Jawel hoor, het bekende patatje op de markt. Het eet wat moeilijk maar het is toch lekker!

Waar je van droomt, daar kun je niet van wakker liggen.
Myriam Bronzwaar

Woensdag 03-09-2014
Ik heb redelijk goed geslapen maar dat kan Leo niet zeggen. Hij is al dagen zenuwachtig voor wat er komen gaat. Het is niet leuk als je aan de zijlijn staat en niets kan doen zegt hij. Ik kan het me wel voorstellen maar dat je niets kan doen is niet waar. Het feit dat je er bent als ik wakker word uit de narcose, dat je me helpt en verzorgt en dat je ook nog eens al mijn verhalen moet aanhoren is niet niks.  Het is niet de eerste keer en geloof mij maar dat je je gewicht in goud waard bent.

Bij de ingang worden we aangesproken door een vriendelijke meneer die vraagt of ik voor een opname kom. Als jullie even gaan zitten dan komt er zo iemand om jullie op te halen. U gaat naar de 5e verdieping waar u opgewacht wordt en verdere uitleg krijgt. Ik zeg dat dit inmiddels de 8e opname is en dat we niet weggebracht hoeven te worden. Zal ik dan kijken of u nog moet bloedprikken? Dan kan ik op de afdeling melden dat u er bent en kunt u meteen door. Goed plan! Het is druk en de wachtkamer zit overvol. Er is wel 40 man voor me. Volgens mij is het koffiepauze want het schiet niet op. Na 3 kwartier wachten ben ik eindelijk aan de beurt.

foto 007Snel naar de 5e etage. Ze zijn gelukkig al op de hoogte van het oponthoud bij het bloedprikken. Daarna wachten we als vanouds weer in de pantry op de opnamezuster en vul ik de nodige formulieren in. Ondertussen wordt mijn kamer schoongemaakt want die was nog niet klaar. Heerlijk ik krijg lekker weer een 1 persoons kamer. Ik kom op de A vleugel, daar heb ik nog niet eerder gelegen.

Als je in het dal zit, heb je zicht op de heuvels en kan het alleen maar beter gaan.
Polen

2 gedachten over “Het is zover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.