Bouwsteentjes en Easy to Eat, ontwikkeld door Innopastry

Gebakjes tegen ondervoeding, het bestaat echt. Een ware traktatie bij de koffie of thee of gewoon als nagerecht. De gebakjes zijn te koop bij JUMBO en de groothandel. Je vindt ze in het diepvriesvak en ze zijn per 4 verpakt.

bouwsteentjes

 

bouwsteentjes 1l

Licentie en link naar de website:
innopastry

3 gedachten over “Bouwsteentjes en Easy to Eat, ontwikkeld door Innopastry

 1. De easy to eat-dessertjes zijn best lekker en zien er mooi uit. Deze zijn voor herhaling vatbaar.
  De bouwsteentjes vind ik helaas niet zo lekker, doordat crème tussen de cakelaagjes een vettige substantie is die een vieze nasmaak geeft. Het geeft geen fijn gevoel in je mond, dus dat spul schraapte ik er tussenuit. Het omhulsel is leuk om te zien en smaakt wél lekker. Maar na een paar doosjes met verschillende smaken hield ik het voor gezien.

  • Dankjewel voor je reactie. Daar hebben mensen wel wat aan. Bij mij was de smaak na de bestralingen helemaal weg en vond ik eigenlijk alles vies. De enige oplossing hiervoor was doorzetten en blijven proberen totdat ik het lekker begon te vinden en de smaken weer ging ontdekken. Ik ben het met je eens dat de easy to eat producten er geweldig uit zien en dat je daardoor qua smaak misschien iets anders verwacht. Voordeel blijft natuurlijk wel dat het vol met eiwitten zit die nodig zijn voor het herstel.
   Ik heb je reactie doorgestuurd naar de diëtiste van Innopastry.

 2. Hoi!
  Leuk om jullie reactie te lezen! Als diëtist werk ik voor Innopastry en dit soort feedback is voor ons heel waardevol, dit kunnen we weer toepassen bij de verdere ontwikkeling van nieuwe producten.
  Helaas zijn smaak, mondgevoel, consistentie, kleur, geur oftewel de sensorische eigenschappen van een product heel individueel bepaald en verschilt dit per persoon. We proberen voor een zo’n breed mogelijk publiek het eea te ontwikkelen in ieder geval!
  We proberen in ieder geval de eiwitwaarde zo hoog mogelijk te maken en dat het liefst in een klein volume!

  We hebben op onze website een handige variatielijst staan voor Easy-to-Eat, misschien is dit nog een handige tip!

  Overigens zijn onze mini Bouwsteentjes ook te verkrijgen bij AH, Coop, Plus en Hoogvliet supermarkten. Tevens verkoopt Hoogvliet ook onze Easy-to-Eat tropical!

  Groetjes Mariska Dute, diëtist Innopastry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.