Een leuke dag

Gisteren een leuke dag gehad dankzij Organisatie Kanker “wat dan en daarna”. Met nog 5 dames meer, waarbij niemand precies wist wat te verwachten. Ontvangen op de geweldige locatie van Mieke Lenferink De Kroesweffer. Beetje aftasten en kennis maken met elkaar onder het genot van een kopje thee. De groep van 6 werd verdeeld in 2×3. 1 spreekgroep en de ander de massagegroep. Tussen de middag heerlijke broodjes gegeten en werd er omgewisseld.

Het fijne vond ik dat het geen groepssessie was maar waar iedereen aandacht kreeg en de tijd voor elkaar genomen werd. De verhalen waren voor iedereen wel herkenbaar en werden begripvol ontvangen en ervaringen werden volop gedeeld. Gelachen absoluut, maar voor sommigen was de doos met tissues ook wel handig. Marleen Wesselink van #naarmarleen had me hiervoor benadert en ik mocht bij haar dan ook een heerlijke maar ook gezellige massage ondergaan.

Iedereen super bedankt hiervoor en voor degene die twijfelen om wel of niet te gaan?! Ik zeg DOEN.
Ps. Je hoeft niet uit gemeente Tubbergen te komen om hier deel aan te nemen!! Iedereen met kanker of verleden met kanker heeft is welkom.
En MANNEN…ook aan jullie word gedacht. Hou de site van hun ff goed in de gaten.

2 gedachten over “Een leuke dag

  1. Tessa
    Je weet, ik spreek je via FB of messenger maar toch wil ik hier ff een reactie achterlaten.
    Je bent idd een stoere en daarnaast gelukkig ook een vrouw die haar emotie laat zien. Maar wel op háár manier. Daar hou ik van.
    Ieder doet dingen, zaken, shoppen, maar ook “ziek zijn” op z’n eigen manier!
    Topper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.