Update

Nou….hier even een update van mijn kant. Hopende hieŕ de meeste app berichtjes ook meteen te kunnen beantwoorden 😅

Vorige week heb ik hier ook een paar dagen moeten vertoeven en hebben ze 1.5lt vocht bij longen weg gehaald. Helaas was de pret van korte duur want afgelopen donderdag kon ik weer naar de spoed. Op de foto’s was te zien dat ik het in principe ineens met maar 1 long moest doen zoveel vocht zat er. Met het eerste sneetje spoot het er al uit, zoveel druk stond er op. Dus die pijn van benauwdheid was vlug te verklaren. Nu heb ik een drain in mijn zij tussen de ribben, die dr in blijft zitten en het vocht zoveel mogelijk moet worden weg gezogen zodat ze mn longvliezen aan elkaar kunnen gaan plakken. Garantie krijg ik niet, maar de helft van mn long is weer zichtbaar en dat verschil merk ik goed. Nu hopen dat de rest dr ook uit wil🤞🙈.

We houden moed 💪 ben inmiddels zo’n 4lt kwijt. Nu heerlijk aan de morfine tabletjes…dusss….
whooehoeee…jippie a jee 🙃😎😶😌😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.