Controle

Vandaag ga ik weer op controle bij de kaakchirurg-oncoloog. Buiten de tong heb ik ook af en toe pijn bij het slikken. Voor zover hij het kan bekijken ziet de keel er wat rood en geïrriteerd uit. Eerst gaat hij op vakantie en als hij terug is word ik op 1 augustus weer gelaserd. Dit keer onder algehele narcose. De tong wordt dan gedaan en misschien ook de keel. Tegelijkertijd zal hij dan ook weer enkele biopten nemen.

Afhankelijk van de grootte van het te laseren gebied en het tijdstip dat ik word geholpen moet ik misschien 1 nachtje blijven. Het laseren van alleen de tong alleen kan ook wel eerder gedaan worden maar ik heb er voor gekozen om alles in 1 keer te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.