Psychiater

Vandaag heb ik een 1e consult bij een psychiater van het GGZ. In verband met mogelijke bijwerkingen van mijn medicijnen ben ik doorgestuurd door de huisarts om te bepalen wat de juiste therapie cq medicijnen zijn. We spreken af dat er een bloedonderzoek gedaan wordt om te bepalen of de werkzame stof uit de medicijnen in het bloed terechtgekomen is en in welke hoeveelheid. Het kan zijn dat de dosering te hoog of te laag is.

Woensdag 11-07-2007
a37[1]We brengen maar weer eens een bezoekje aan de psychiater. De uitslag van het bloedonderzoek is heel goed. De werkzame stof uit de Nortrilen zit voldoende in mijn bloed. We spreken af om half augustus een nieuwe afspraak te plannen. De 5e laserbehandeling zal dan achter de rug zijn.

Het plan is om de Nortrilen onder begeleiding heel langzaam af te bouwen tot 0, dit 2 weken volhouden en pas dan eventueel met andere medicatie te startten. Wel moet ik eerst lichamelijk hersteld zijn van de laserbehandelingen voordat we hier mee beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.