Opnamedatum

Woensdag 26-03-2008
De opname- en operatieplanning van de KNO-artsen vindt 1 maal per week plaats. Er wordt 2 weken vooruit gepland. Eén van de KNO-artsen is bij de planning aanwezig. Met de geplande patiënten wordt op woensdag vóór 12 telefonisch contact opgenomen. Bij geen gehoor wordt er een brief verzonden.

Ruim voordat de wekker gaat ben ik al beneden. Om 10.00 uur heb ik alle bezigheden voor vandaag achter de rug en ga ik nog maar eens koffie zetten. Tegen half 11 word ik eindelijk gebeld door de afdeling patiëntenlogistiek van het AVL. Donderdag 3 april zal ik geopereerd worden. Het is gebruikelijk om de middag voor de operatiedag tussen 3 en 4 uur te bellen over het tijdstip van opname. Ik hoor dan wanneer, waar en hoe laat ik verwacht word, tot hoe laat ik mag eten en drinken en hoe laat de operatie gepland staat.

a271[1]Nu maar duimen dat ik er zo min mogelijk aan over houd. Met een beetje geluk hoop ik voor het weekeind weer thuis te zijn.

Span je paard van geluk voorzichtig aan de wagen.

Een gedachte over “Opnamedatum

 1. hallo Marga

  lees net je update en zie dat 3 april de operatie gepland is
  ik hoop voor je dat dit eindelijk een eindpunt voor je is !!!!
  ik zal voor je duimen en blijf positief
  veel sterkte en ik denk aan je
  gr jeanny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.