Geheugentraining

Dinsdag 25-03-2008

a270[1]

Het is vervelend maar mijn geheugen is wat achteruit gegaan de laatste tijd. Ook heb ik moeite om me te concentreren op allerlei zaken. Bijvoorbeeld het kijken naar het nieuws of een film. De meest eenvoudige dingen gaan moeite kosten. Ik kan bijvoorbeeld rustig een straat oversteken zonder eerst te kijken. Niet zo slim dus. Nu heb ik al eens opgenoemd dat de Nintendo DS met geheugenspelletjes wel wat voor mij zou zijn.

Stefan heeft een goedkopere manier gevonden om mijn hersenen te trainen. Onverwachts komt hij met een leuk boekje thuis. Oefen je brein. De complete work-out voor de hersenen in slechts 10 minuten per dag. Om de tijd tot aan de opname toch nog nuttig door te komen besteed ik nu dus minimaal 10 minuten per dag aan het oplossen van puzzeltjes, sommetjes en verhaaltjes.

a269[1]Het is leuk om te doen en het is bewezen dat dit goede effecten heeft. Het boekje is leuk om te krijgen maar misschien is het nog wel veel leuker om weg te geven. Langdurig zieken en “vijftig plussers” kunnen hier zeker hun voordeel mee doen. Dus bij deze het isbn nummer: 978-0447-1522-4.

Vraag naar de weg, ook al is die bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.