Foto’s van de behandeling

aa982[1]Het maken van foto’s is dit keer wel wat lastig. Voorafgaand aan de behandeling is het me niet gelukt om wat foto’s te maken.

De behandelde plekken zitten ver achterin de keel/mond. De plek op de tong loopt door tot ver achter in de keel. Dit noemt men de tongbasis. Gelukkig heb ik wat ervaring met het opzij duwen van de tong en het zover mogelijk kijken in de keel maar het is me niet gelukt om alles erop te krijgen.

De behandelde plek zit nog een stukje verder achter in de mond dan de laatste kies. Probeer maar eens in de spiegel om met een lampje zover in je eigen mond te kijken.

Met mijn eenvoudige Lumix camera heb ik zo goed mogelijk het voorste deel vastgelegd en de foto achteraf verder ingezoomd. De foto’s geven hopelijk toch een klein beetje een beeld van de behandeling. Wie zich moeilijk voor kan stellen wat op de tongbasis is gebeurd kan de foto’s van CO2 laserresectie 1 terug kijken.

Vanaf januari dit jaar heb ik met regelmaat een dik gezicht. Het lijkt wel vocht. De foto’s van mijn opgezette gezicht zijn niet echt een visitekaartje voor op mijn website. Daarom heb ik deze foto’s toegevoegd aan het hoofdstuk “foto’s”. Ze staan onder de foto’s van de behandeling.

Wie het moeilijk vindt om dit soort foto’s te zien doet er verstandig aan deze pagina te sluiten en niet verder naar beneden te scrollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.