Vakantie

udrlcj3k

Zaterdag, 09-06-2012
Eindelijk vakantie! Wat ben ik blij zeg, even 3 weken niets. De auto is gepakt en vroeg in de morgen vertrekken we weer naar de sprookjeswereld in het dorpje Ötz in Tirol/Oostenrijk. Ik ga even wat boodschapjes halen bij de Spar in het dorp. Als ik de bocht om ben zie ik het inmiddels vertrouwde dorpje. Ik blijf even stil staan en de tranen schieten in mijn ogen. Wat is het hier toch verschrikkelijk mooi. Tegen de bergwand staat een klein kerkje. Ik zie de groene omgeving met uitgestrekte weides en bossen met daarachter een enorme steenmassa met op de toppen sneeuw. We zijn hier nog maar net maar ik weet nu alweer waar we volgend jaar naartoe op vakantie gaan.

1hz85osy

De mensen zijn nog net zo vriendelijk als altijd en het lijkt alsof men hier nog steeds geen stress kent. We hebben 2 weken geboekt in een fantastisch appartement. Vanuit de tuin zien we de bergen en horen we de wilde rivier.

bz8ugo58

Het weer is schitterend en we vervelen ons nog lang niet. Het huisje is de week na ons nog niet verhuurd. We hebben het zo naar de zin dat we besluiten om de vakantie met een week te verlengen. Wat een goede en verstandige keuze. We hebben het gevoel dat we het nu veel rustiger aan kunnen doen en blijven zelfs een paar dagen gewoon bij het huisje om te genieten van de riante tuin en het prachtige uitzicht. En het leukste is…………….. de boodschappen zijn binnen dus het verblijf is all inclusieve.

kgoo0xja

Zaterdag, 30-06-2012
Met pijn in ons hart gaan we na 3 weken onbezorgd leven weer huiswaarts. We zien er allebei als een berg tegenop om weer in de malle molen van het leven te vallen. Dit weekend moeten we weer terug op aarde zien te komen want dinsdag word ik geacht weer te gaan werken. Als we thuiskomen staan er bloemen op tafel. Het voelt goed om weer thuis te zijn.

uxxicxwc

Het goede leven wordt geïnspireerd door liefde en geleidt door kennis.

Een gedachte over “Vakantie

 1. Lieve marga

  ik denk nog steeds aan je met ziekte
  ik zal je nooit vergeten dat je zo
  OPRECHT lief was tegen mij
  ik blijf je volgen

  Liefs keet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.