Het gaat goed met Marga

Woensdag 07-2-1013
Dan is het zomaar 2013 en zit de 1e maand van het nieuwe jaar er alweer op. Als de trend van 2012 doorzet voor mij dan heb ik niets te klagen. Vanaf 2006 heb ik ieder jaar wel meerdere behandelingen ondergaan. In 2012 niet één! Dit alles door de proefbehandeling met de Celebrex. Zowel in New York als Taiwan hebben deze medicijnen bewezen dat ze een goede uitwerking op het slijmvlies hebben. Ik gebruik deze medicijnen nu een jaar en ook bij mij heeft het een positief resultaat. De pijn in mijn mond is minder en de plek in mijn keel is stabiel gebleven.

katten-angst,nervositeitstress[1]Toch ondervind ik dagelijks wel wat ongemakken waar trouwens heel goed mee te leven is. Sommige kruiden, hete dranken en bepaalde etenswaren kan ik niet eten of drinken maar als het daarbij blijft, ben ik dik tevreden. Aan de andere kant zijn het juist wel deze kleine ongemakken waardoor ik er dagelijks weer aan herinnerd word. Nu is er de angst en dat is heel naar. Ik ben continu bang dat het de verkeerde kant op gaat. Naarmate de tijd verstrijkt zal dat vanzelf minder worden denk/hoop ik.

Angst overwinnen is het begin van wijsheid.

3 gedachten over “Het gaat goed met Marga

 1. Wat een prachtige site heb je er van gemaakt, mijn complimenten!!!
  Fijn dat het zo goed gaat, We blijven er in geloven dat dit zo blijft!!!

 2. Lieve Marga,

  Herkenbaar ook ik heb last van sterk gekruide dingen maar eet het toch gaat tussen de klosprothese zitten en brand dan heel erg omdat er geen gehemelte zit. En ook slikken geeft soms problemen vooral taaie dingen.
  En wat je zegt kleine ongemakken herinnerd je er dagelijks aan.
  Maar we gaan de goede kant op 2012 is goed gegaan en 2013 gaat ook goed komen.
  Het is mooi geweest met ons.
  Je bent een Topper.

  XXXX Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.