Een vraag over hyperbare zuurstoftherapie? Dokter Hilhorst geeft persoonlijk antwoord

ArienHilhorstIvHG-244breedMijn naam is Ariën Hilhorst. Ik ben sinds een aantal jaren actief als behandelend arts en voorlichter bij het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde. Hyperbare zuurstoftherapie is niet nieuw maar toch bij heel veel mensen onbekend of onjuist bekend. Ik heb mij tot doel gesteld de behandeling met hyperbare zuurstof bij zoveel mogelijk mensen op een zo duidelijk mogelijke manier toe te lichten.

Onderdeel daarvan is dat u mij op kanker.nl vragen kunt stellen. Vragen zoals: “Ik ben twee jaar geleden bestraald en heb nu pijnklachten in het gebied waar ik bestraald ben. Helpt hyperbare zuurstof daartegen?” Of: “Ik blijf maar bloed plassen na mijn bestraling wegens prostaatkanker. Is daar met hyperbare zuurstof iets aan te doen?” In beide gevallen zou het antwoord “ja” kunnen zijn. Maar ook: “Ik heb alleen chemotherapie gehad. Werkt hyperbare zuurstoftherapie dan ook voor mij en wat zijn de eventuele bijwerkingen?” Vraagt u gerust. De vragen kunnen anoniem gesteld worden.

Heeft u een vraag voor drs. Hilhorst, klik dan op de button van kanker.nl hieronder.

logo kanker.nl

 

 

 

 

NB: met ingang van 1 januari 2018 is het niet meer mogelijk om vragen te stellen aan dr Hilhorst.
Van mei 2015 tot 1 januari 2018 zijn vragen gesteld over hyperbare zuurstoftherapie aan Ariën Hilhorst, behandelend arts en voorlichter bij het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde. De vragen en antwoorden kun je nog steeds inzien door op de button van kanker.nl te klikken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.