Oudejaarsdag

a187[1]

Natuurlijk is 2007 niet alleen maar kommer en kwel geweest. Er zijn ook hele positieve ontwikkelingen geweest die toch de boventoon voeren.

Zo heeft Stefan een andere baan bij een goede maatschappij aanvaard. Hij heeft het hier meer dan verwacht naar zijn zin en kan zich op een veel bredere manier ontwikkelen. Voor zover het kan na 29 jaar huwelijk is het geloof, vertrouwen en houden van tussen Leo en mij veel hechter geworden. Verder heb ik het afgelopen jaar ongelooflijk veel steun, aandacht en warmte ontvangen van heel veel mensen. Dit heeft zowel Leo als mij veel goed gedaan en de kijk op de wereld is weer een beetje bijgesteld. Juist door mijn ziekte heb ik contact met andere mensen gekregen waar ik nog veel van kan leren.

Het onderhouden van deze website doe ik met veel plezier. Het heeft mij enorm geholpen om alles een plekje te geven. Ik denk dat mijn doelstelling behaald is om alles wat bij deze ziekte komt kijken op mijn manier te verwoorden en dat lotgenoten iets zullen hebben aan mijn ervaringen.

En zo wegen de positieve dingen weer op tegen de negatieve en gaan we vanavond toch met een goed gevoel het jaar uit.

a188[1]

Meestal nodigen we gasten uit op oudejaarsavond of worden zelf uitgenodigd. Dit jaar zien we dat niet zo zitten. Gewoon omdat we geen zin hebben om gezellig te moeten doen omdat het toevallig oudejaarsavond is. We zijn vanavond dus lekker met zijn tweeën thuis en verheugen ons daarop.

De oliebollen bak ik niet zelf, we kopen ze aan de kraam. Dat scheelt een hoop werk zeg. Zo gezegd, zo gedaan en we zijn al vroeg op pad voor de boodschappen. Dan nog even naar de apotheek en we zijn weer snel thuis. Nog even naar het AVL bellen. Het hoesje voor over mijn gebit is er nog steeds niet. De tandarts is er pas vrijdag weer. Nou dan heeft het geen zin meer want de dinsdag daarna moet ik alweer op controle.

Leo heeft al een paar dagen vreselijk last van zijn nek. Hij neemt zijn medicijnen en gaat naar bed. Om een uur of zeven maak ik hem wakker en gaan we traditioneel aan de oliebollen. De avond verloopt heerlijk rustig. We hebben de lekkerste hapjes in huis en we vermaken ons prima.

Geef positieve kritiek op jezelf en op anderen. Het opent de deur naar succes.

a636[1]a189[1]

En dan is het 00.00 uur.

Vanaf 2008 zal ik deze site regelmatig bijwerken. Met name na de medische controle’s en ontwikkelingen. Als je een berichtje wilt hebben als ik de website heb bijgewerkt kun je je inschrijven bij updates.

2 gedachten over “Oudejaarsdag

  1. Daar is ze weer! Ben weer bij!
    Succes met de gezondheid, je vader en je werk in 2008!! We, pa, ma en ik, blijven je volgen, hoor!

    XXX en liefs Debby

  2. Lieve mensen,

    Vanaf hier wensen wij iedereen een heel goed, gelukkig en vooral gezond nieuwjaar toe.

    Dikke kus van Leo en Marga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.