Nog 1 nachtje slapen

a409[1]Morgen is het zover. Dan gaat voor 14 dagen het licht uit. Hoewel, we hebben boven een lampje achter de kast gezet zodat ik wat indirect licht heb. De eerste dag mag ik 100 lux aan gedempt kunstlicht hebben. Per dag mag ik dit verhogen met 100 lux. Een bewolkte dag meet buiten ongeveer 3000 lux. Op een zonnige dag kan dat oplopen tot honderdduizend lux. De eerste 14 dagen mag er geen daglicht op mijn huid komen omdat ik dan zal verbranden. Als ik toch naar buiten wil dan moet ik mijn hele lichaam bedekken, ook mijn gezicht. Na die 14 dagen kan ik ook buiten weer langzaam aan het licht wennen. Deze opbouw gaat stapsgewijs volgens een streng schema. Omdat het zomer is verwacht ik dat ik daar de eerste 3 tot 6 maanden zoet mee ben.

Als Leo zin en tijd heeft zal hij net als bij de vorige behandeling zijn belevingen en ervaringen hier opschrijven. Zelf houd ik pen en papier bij de hand om tijdens de komende ziekteperiode zoveel mogelijk op te schrijven. Achteraf zal ik dit dan net zoals de vorige keer weer op mijn site zetten.

a410[1]Dan rest mij nu nog om iedereen een fijne voortzetting van de zomer toe te wensen. De maanden augustus en september geven vaak prachtig zomerweer. Geniet ervan! Iedereen die nog op vakantie gaat wens ik heel veel plezier toe, mooi weer, een goede reis en een behouden thuiskomst. Mijn tennismaatjes wens ik een mooie nazomer toe waardoor ze wat langer buiten kunnen tennissen.

Het was een volmaakte zomerdag: de zon scheen, er stond een windje, de vogels zongen en de grasmaaier was stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.