Wat zal de dag van morgen ons brengen?

Woensdag 27-11-2013
kamerolifantjeZo, nog één nachtje slapen en dan is het tijd voor de opname en dat is maar goed ook. Leo heeft me tot in de treuren verwend met lekker eten en hapjes. Spruitjes, bloemkool, hachee, stamppot enzovoort. De complete Hollandse keuken is weer aan de beurt geweest. Door familie en vrienden zijn we ook verwend en bezig gehouden waardoor we de wachttijd tot aan de opname goed zijn doorgekomen.

Het is wel heel bizar dat ik straks “gezond” het ziekenhuis in ga en er “ziek” weer uitkom. Of zie ik het verkeerd en is het juist andersom? Ach, ik laat het maar gewoon gebeuren. Ik ben niet zenuwachtig en verkeer zelfs in een staat waarin ik denk dat het allemaal nog wel eens mee kan vallen. Misschien is deze gedachtegang een kwestie van overleven maar het is een prettig gevoel dat ik straks even niet zelf de verantwoording hoef te dragen voor het in de gaten houden van mijn mondflora. Ik draag het hele pakket met plezier over aan de artsen.

Leo heeft het een stuk moeilijker dan ik op dit moment. Hij vindt het vreselijk dat ik weer onder het mes moet hij ziet op tegen de dag van morgen met het lange wachten en de periode van herstel daarna. Hij is al dagen van de rel wat zich ook uit in irritaties over de kleinste dingen. Ik vind het zielig maar ja het is niet anders. Nu ben ik er dus even voor hem en straks is hij er weer voor mij.

Morgen gaan we nog even langs mijn ouders. Ook zij hebben het moeilijk maar ze proberen het niet te laten merken.  Ze hebben al verschillende keren gevraagd of Leo ze niet vergeet te bellen zodra ik weer terug op zaal ben. Maar natuurlijk vergeet Leo dat niet!

achter pc bovenNu werk ik nog even de laatste post weg en dan hou ik het hier voor gezien. Dus lieve mensen, allemaal heel erg bedankt voor de goede wensen in de vorm van berichtjes, email, bloemetjes, kaartjes en kaarsjes. Met een beetje geluk zal Leo morgen of overmorgen kort vertellen hoe het is gegaan.

De overgrote meerderheid van de mensen leeft een leven van rustige wanhoop.

Donderdag 28-11-2013
Om 9.00 uur word ik verwacht op de afdeling. De operatie staat gepland om 11.00 uur.

Even een heel kort berichtje van mijzelf. De operatie is goed gegaan, er zijn biopten genomen en de plek is weggehaald. Er is duidelijk te zien dat de cellen erg onrustig zijn maar we hoeven ons nog geen zorgen te maken. 11 december krijgen we de uitslag van de biopten.

Inmiddels ben ik weer thuis en heb de hele nacht en dag geslapen. Net een bakje appelmoes gegeten en even snel op mijn site gekeken. Nu weer naar bed. Hoop snel meer te schrijven en een update te sturen.

5 gedachten over “Wat zal de dag van morgen ons brengen?

 1. Hallo Marga en Leo,
  Ik bezoek voor de 1e keer deze website. Nog lang niet alles gelezen.
  Maar voor nu: veel sterkte en spoedig herstel!
  Groeten, Truda

 2. Hallo Marga en Leo,
  Ik hoop dat het herstel heel erg zal meevallen.
  Knap dat je nog zin en tijd hebt voor je website.
  Denk aan je

  Sterkte
  Astrid en Rien Morren

 3. Marga en Leo

  Heel veel sterkte, wat ben je weer moedig.
  Ik had zo voor je gehoopt dat het niet meer terug zou komen, maar helaas.
  Ik krijg er de rillingen van, beterschap!!!!!!

  Groetjes Thea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.